Interieuradvies
“ Thuis met Diaan ”

Tv Programma’s, tijdschriften, Social Media beïnvloeden vaak de keuzes die er worden gemaakt in een interieur.  Mijn advies is altijd, laat je hierdoor inspireren, maar blijf bij jezelf, je eigen (woon) wensen en woonstijl. Elk jaar worden er nieuwe woonstijlen gelanceerd, super leuk, maar wie veranderd er elk jaar zijn complete interieur? Niemand toch? 

Samen met u ontdek ik graag uw woonstijl. Een stijl die bij u, uw gezinssituatie en woonwensen past. Deze stijl vertaal ik met plezier in een interieuradvies die niet trendgevoelig is. Juist een advies waar u jarenlang plezier heeft.  Ik maak graag samen met u deze reis zodat u straks echt thuiskomt in uw huis.

Thuis met een beetje hulp van Diaan.

Samen ontdekken
wij uw woonstijl

Inspiratiebron

Mijn inspiratie haal ik uit mijn reizen naar prachtige landen. De geuren, kleuren en mensen roepen bij mij beelden op die ik toepas in mijn ontwerpen. Ook de natuur, verhalen en mijn leveranciers inspireren mij enorm.

Maar de belangrijkste inspiratiebron bent u, mijn opdrachtgever. Bij opdracht, ontmoet ik u graag, indien mogelijk, in uw eigen woonomgeving. In een persoonlijk gesprek luister ik graag naar uw verhalen, wensen en passies.   Deze persoonlijke aanpak resulteert in een persoonlijk interieuradvies  met respect voor uw woonstijl, wensen, ruimte en budget.

Interieur is mijn passie

Interieur is echt mijn passie. Ervaring heb ik opgedaan in diverse woonwinkels. Uiteindelijk had ik mijn eigen woonwinkel, Two Ladies Like. Een heerlijke en succesvolle periode in mijn carrière. 

Prachtige projecten heb ik mogen doen. Kleine, grote, zakelijke, appartementen, villa’s, B & B in Italië, strandtenten, winkels, noem het maar op. Ze zijn allemaal voorbijgekomen.

In 2019 heb ik de winkel met pijn in mijn hart verkocht en besloten enkel nog projectmatig te werken. Beide waren niet meer te combineren.

Bedenken, adviseren, vertalen van wensen, realiseren van projecten, groot of klein, daar houd ik mij nu voornamelijk mee bezig… en wat geniet ik daarvan! 

Kan ik iets voor u betekenen? Bel of mail me en ik bespreek graag met u de mogelijkheden.

INTERIEURSTYLIST VOOR THUIS, KANTOOR EN BEDRIJFSPAND

Gaat u bouwen of verbouwen? Up-graden? u gaat de badkamer veranderen, nieuwe meubelen? Ik laat uw woonwensen graag tot leven komen en ontzorg u met passie en jarenlange ervaring,  van schets tot oplevering. Of het nu gaat om uw woning, kantoor en/of bedrijfspand, een grote of kleine opdracht, ik ga er met veel plezier voor u mee aan de slag. 

Samenwerken is iets wat ik ook altijd heb gedaan. Het is daarom ook mogelijk met verschillende disciplines aan de slag te gaan. Denk aan keukenleveranciers of aannemers. De mensen/ bedrijven die ik adviseer en regelmatig mee samenwerk, zijn kundige en betrouwbare partners. 

In De Zeeuwse Haarden Specialist heb ik zo’n partner gevonden. 

Hopelijk voelt u zich ook snel thuis…
met een beetje hulp van Diaan.

DIANA VAN HOFTEN

Diana is geboren in Brabant en opgegroeid in Zeeland. Rond haar 30ste is ze begonnen in de meubelbranche. Ze werkte onder andere bij Bouwman, als storemanager bij Trendhopper Goes en Middelburg en Van de Gruiter Wonen & Diezijn. Ze nam de winkel van Van de Gruiter over en paste het winkelconcept aan naar een shop-in-shopstore onder de naam Two Ladies Like. Dameskleding en schoenen, kinderkleding en een restaurant werden toegevoegd aan het totale woonconcept. In dit succesvolle concept heeft ze ontdekt dat haar grootste passie ligt bij ontwerpen, interieuradvies, inrichten, inkopen en projectmatig werken. Vandaar dat ze Two Ladies Like heeft verkocht, om zich volledig op deze passies te kunnen richten.

Neem contact met mij op

Contactformulier Diana
Unieke kans

Ruil je kachel in voor een schonere haard.
Tot € 500 inruilkorting!

Ga voor energiezuinig efficiënt en beter stoken.