Interieuradvies
“ Thuis met Diaan ”

Samen met u ontdek ik graag uw woonstijl. Een stijl die bij u, uw gezinssituatie en woonwensen past. Deze stijl vertaal ik met plezier in een interieuradvies die niet trendgevoelig is. Juist een advies waar u jarenlang plezier heeft. Dit interieuradvies helpt u bij het maken van de juiste keuzes qua meubelen, accessoires en verlichting. Ik maak graag samen met u deze reis zodat u straks echt thuiskomt in uw huis… Thuis met een beetje hulp van Diaan.

Samen ontdekken
wij uw woonstijl

Inspiratiebron

Mijn inspiratie haal ik uit mijn reizen naar prachtige landen. De geuren, kleuren en mensen roepen bij mij beelden op die ik toepas in mijn ontwerpen. Ook de natuur, verhalen en mijn leveranciers inspireren mij enorm.

Maar de belangrijkste inspiratiebron bent u, mijn opdrachtgever. Ik wil u dan ook met plezier ontmoeten en uw eigen woonomgeving. In een persoonlijk gesprek luister ik graag naar uw verhalen, wensen en passies. Ook bekijken en meten we de woonruimte die we gaan aanpakken en waar we een en ander kunnen gaan toepassen. Deze persoonlijke eigenschappen geven mij handvatten om een passend, persoonlijk en functioneel interieuradvies te maken, met respect voor uw woonstijl, wensen, ruimte en budget.

Interieur is mijn passie

Al 30 jaar houd ik mij bezig met ontwerpen, interieur, inrichting & styling, inkopen, personal shopping en lesgeven. Ervaring heb ik opgedaan in diverse woonwinkels. De laatste jaren heb ik vanuit mijn eigen winkel, mezelf het meest toegelegd op interieurprojecten. Kleine, grote, zakelijke, appartementen, villa’s, B & B in Italië, strandtenten, winkels, noem het maar op. Ze zijn allemaal voorbijgekomen.

Door deze ervaringen zijn de mogelijkheden legio, maar ik weet, uw vragen ook. Daarom is maatwerk zo belangrijk. Maak uw woonwensen kenbaar en samen met u kijk ik graag naar de mogelijkheden.

INTERIEURSTYLIST VOOR THUIS, KANTOOR EN BEDRIJFSPAND

Thuis met Diaan, staat voor passie voor het vak, woonadvies en styling in de breedste vorm, voor uw woning, kantoor en/of bedrijfspand. Van groot tot klein en met elk budget ga ik met veel plezier voor u aan de slag. 

Samenwerken is iets wat ik altijd heb gedaan. Door met verschillende disciplines een project aan te gaan, waar het mogelijk en nodig is uiteraard, kan ik tot nog betere resultaten komen. Als voorbeeld, door bij de presentatie van het advies al de stalen van gordijnen, vloeren enzovoorts te laten zien wordt de visualisatie van het interieuradvies beter en duidelijker. De mensen met wie ik samenwerk zijn kundige en betrouwbare partners.

In De Zeeuwse Haarden Specialist heb ik zo een partner gevonden. De showroom van dit prachtige bedrijf heb ik gestyled en vormgegeven. Ik heb er ook een inspirerende omgeving gevonden met fijne en vakkundige mensen. Hier vindt u mijn inspiratieruimte waar ik u graag vrijblijvend vertel over de mogelijkheden. Maak gerust eens een afspraak om ook uw woonwensen te bespreken. Ik verheug me erop!

Hopelijk voelt u zich ook snel thuis…
met een beetje hulp van Diaan.

DIANA VAN HOFTEN

Diana is geboren in Brabant en opgegroeid in Zeeland. Rond haar 30ste is ze begonnen in de meubelbranche. Ze werkte onder andere bij Bouwman, als storemanager bij Trendhopper Goes en Middelburg en Van de Gruiter Wonen & Diezijn. Ze nam de winkel van Van de Gruiter over en paste het winkelconcept aan naar een shop-in-shopstore onder de naam Two Ladies Like. Dameskleding en schoenen, kinderkleding en een restaurant werden toegevoegd aan het totale woonconcept. In dit succesvolle concept heeft ze ontdekt dat haar grootste passie ligt bij ontwerpen, interieuradvies, inrichten, inkopen en projectmatig werken. Vandaar dat ze Two Ladies Like heeft verkocht, om zich volledig op deze passies te kunnen richten.

Neem contact met mij op

Contactformulier Diana