Ontwerp en advies

Hoe mooi zou het zijn als u de nieuwe haard kunt bekijken in uw interieur voordat deze geplaatst wordt? Met een 3D ontwerp kunt u zien hoe de verhoudingen zijn van de haard met meubel ten opzichte van de rest van het interieur. Zo kan het zijn dat u de haard met meubel te groot vindt ogen in de ruimte of juist te klein. Op die manier kunnen we voor die tijd al aanpassingen doen, en krijgt u achteraf geen spijt van uw aankoop.

Ontwerp en advies

Ieder interieur is anders. Daarom leveren wij diverse maatwerk oplossingen. Van complete kastenwanden tot haardmeubels en cinema Walls met hedendaagse interieurstijlen en materialen. Een exclusieve uitstraling voor ieder interieur.

Alle details die besproken worden, zoals nissen, plateaus, een ingebouwde houtopslag, diktes, lengtes, kleursamenstellingen en materialen vertalen we naar een 3D ontwerp.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Persoonlijke haard
opstelling € 95,-

Met een Persoonlijke haardopstelling ligt de focus op de door u gekozen haard met ombouw, zo krijgt u een beeld van hoe de haard eruit komt te zien. U kunt kiezen voor verschillende roosters en afwerkingen. Wenst u een nis met verlichting of een houtvak, dat kan natuurlijk ook!

Wilt u zien hoe de haard in uw woonruimte uitkomt, dan kunt u kiezen voor een Luxe of Exclusieve haardopstelling.

Luxe haard opstelling € 175,-

Elk ontwerp is persoonlijk, in een uitgebreid ontwerp van uw luxe haardopstelling wordt alles tot in de details meegenomen, zoals verlichting, materiaal en kleurgebruik. Aan de hand van het 3D ontwerp kunt u precies zien hoe het totaalplaatje eruit komt te zien voordat alles wordt uitgevoerd.

*incl. 1wijziging in het ontwerp

Exclusieve haard opstelling € 245,-

Uw haard gecombineerd met een maatwerk kast voorzien van uw persoonlijke wensen.

Denk hierbij aan verlichting, een uitsparing voor uw tv, mogelijkheden tot opbergruimte /indelingen en materiaal gebruik.

Het resultaat van uw exclusieve haardopstelling ontvangt u in een uitgewerkt digitaal bestand dat duidelijk inzicht geeft in maatvoering en indeling. Aan de hand van het door u goedgekeurde ontwerp vragen wij de offerte aan bij onze partners /meubelmakers, zij voeren het ontwerp vakkundig en met zorg uit.

*Dit ontwerp is alleen geldig in combi met onze partners /meubelmakers.

Benieuwd naar een advies voor uw situatie?​

Maak vrijblijvend een afspraak en wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Wij denken graag met u mee en geven een deskundig advies gebaseerd op jarenlange ervaring.

Unieke kans

Ruil je kachel in voor een schonere haard.
Tot € 500 inruilkorting!

Ga voor energiezuinig efficiënt en beter stoken.