Antonio Guequierre

Online marketing

Mijn naam is Antonio, en met trots deel ik mee dat ik mijn derde jaar succesvol heb afgerond en nu in het bezit ben van een diploma. Momenteel ben ik begonnen aan de opleiding AD Online Marketing aan de Haagse Hogeschool.

Tijdens mijn eerdere opleiding als (Junior) Accountmanager aan het Scalda, ben ik gestart als stagiaire bij DZHS in mijn tweede jaar. Gedurende deze stage kreeg ik de kans om mijn ondernemerschap te laten zien. Ik heb Treefuel opgericht, een webshop gespecialiseerd in houtpellets, en hierdoor heb ik waardevolle ervaring opgedaan in e-commerce en online marketing.

Nu ik mijn derde jaar heb voltooid, blijf ik me richten op het verdiepen van mijn expertise in dit vakgebied en het benutten van mijn passie voor online marketing om mijn carrièrekansen te vergroten, evenals het bouwen van een solide basis voor De Zeeuwse Haardenspecialist.

Ik heb de verwachting en hoop om in 2025 af te studeren. In mijn vrije tijd blijf ik actief bezig met mijn passies, zoals kickboksen en krachttraining. Ook geniet ik van lezen, studeren, reizen en tijd doorbrengen met vrienden.