Projecten

Inmiddels hebben wij  in heel wat huishoudens en nieuwbouwprojecten haarden geïnstalleerd. Hieronder vind u alvast 2 projecten. Deze lijst zullen wij in de komende tijd gaan uitbreiden.

Project 1

In dit huis hebben een schitterde gashaard geplaatst, de Kalfire GP 85/50R. Sandra heeft een prachtig ontwerp gemaakt, geheel naar de wens van de klant. Thuis met Diaan heeft rondom deze haard een interieurontwerp gemaakt.

Elke dag geniet ik met volle teugen van zowel mijn haard als mijn interieur. De haard is prachtig gesitueerd, we hebben vanuit elke hoek zicht op het vuur. Het interieur past uitstekend bij mijn smaak en woonwensen. Alle lof voor beide partijen.​

Project 2

Een samenwerking tussen Dito wonen en De Zeeuwse Haardenspecialist. Dito is verantwoordelijk voor het ontwerp van deze woning waar wij op vakkundige wijze een hele bijzondere haard hebben mogen bouwen.

Wim-Pieter Dijkers

Een sfeerhaard is een sieraard in huis. Die keuze maak je voor een langere tijd. Dan wil je wel de goede keuze maken. Eentje die past in uw situatie en het optimale resultaat geeft waar u op zoek naar bent. Wij geven u deskundig advies gebaseerd op jarenlange ervaring. Wees welkom en kom langs in onze showroom en laat u inspireren.

De mogelijkheden
zijn eindeloos