Projecten

Inmiddels hebben wij  in heel wat huishoudens en nieuwbouwprojecten haarden geïnstalleerd. Hieronder vind u alvast 2 projecten. Deze lijst zullen wij in de komende tijd gaan uitbreiden.

Project 1

In dit huis hebben een schitterde gashaard geplaatst, de Kalfire GP 85/50R. Sandra heeft een prachtig ontwerp gemaakt, geheel naar de wens van de klant. Thuis met Diaan heeft rondom deze haard een interieurontwerp gemaakt.

Elke dag geniet ik met volle teugen van zowel mijn haard als mijn interieur. De haard is prachtig gesitueerd, we hebben vanuit elke hoek zicht op het vuur. Het interieur past uitstekend bij mijn smaak en woonwensen. Alle lof voor beide partijen.​

Project 2

Een samenwerking tussen Dito wonen en De Zeeuwse Haardenspecialist. Dito is verantwoordelijk voor het ontwerp van deze woning waar wij op vakkundige wijze een hele bijzondere haard hebben mogen bouwen.

Wim-Pieter Dijkers

We hebben als Zeeuwse Haarden Specialist al aan veel projecten mogen meewerken. Zowel op de particulieren als op de zakelijke markt.

Park Ganuenta, een kleinschalig vakantiepark aan de rand van Colijnsplaat, is een mooi voorbeeld. Op de foto’s van deze pagina, 2 schitterende resultaten van particulieren projecten. Maatwerk en inspelen op de vraag van de klant is essentieel voor het slagen van elk project. Wij geloven dat we met onze persoonlijke aanpak, de wensen van onze opdrachtgevers goed kunnen inventariseren. Na deze inventarisatie, onze kennis en jarenlange ervaring lukt het altijd, om het vuur naar de wens van de opdrachtgever en volgens alle veiligheidsvoorschriften te plaatsen in de gewenste ruimte(s).

Vuur is immers onze passie en deze passie delen wij maar al te graag.

De mogelijkheden
zijn eindeloos

Projecten

Projecten