Kan ik nog wel veilig stoken?

Doe de veiligheids check voor uw houtkachel!

Tijdelijk voor slecht 45 euro!

Werkt uw hout kachel nog veilig en optimaal? Wij controleren uw houtkachel op alle essentiële onderdelen. Op die manier weet u zeker dat u het komende winterseizoen veilig stookt met een optimaal rendement. Dat is wel zo’n prettige gedachte voor u en uw omgeving.

"Onze kachel is al 30 jaar oud en doet het nog prima!"

Dit horen wij regelmatig. Dat kan best kloppen, maar is dat ook echt zo? Is het rendement nog wel optimaal, zijn de essentiële onderdelen aan en in uw toestel nog in goede staat, is hij verzekeringstechnisch nog in orde? Dit zijn slechts een paar vragen die belangrijk zijn om te beantwoorden.
Waarom? Een goed functionerend en veilig toestel is de absolute basis voor uw veiligheid en die van uw omgeving.

Wij als vakkundige specialist kunnen u ontzorgen bij de uitvoering van de nodige verbeteringen/ aanpassingen aan uw toestel of u goed adviseren bij eventuele vervanging van uw oude toestel. Het spreekt voor zich dat de bijkomende kosten hiervoor transparant met u worden gecommuniceerd.

Tijdens dit bezoek controleert onze vakkundige medewerker, aan de hand van een zorgvuldig opgestelde checklist, essentiële onderdelen aan uw toestel.  Ook het rookkanaal en de omgeving van uw toestel worden grondig bekeken. Na deze check komt er een rapport met onze bevindingen. Ook krijgt u het juiste stookadvies met de Zwitserse methode en advies voor de juiste brandstof. Een stooktas met veel nuttige informatie laten wij bij u achter.

Naar aanleiding van dit rapport krijgt u inzichtelijk wat er eventueel nodig is om met uw toestel (weer)veilig te stoken met een schatting van de kosten. Zijn er andere aanpassingen noodzakelijk en/ of wenselijk geven wij dit aan. Op basis van dit rapport kunt u een goede afweging maken of u de noodzakelijke aanpassingen en/reparaties wil laten uitvoeren, of dat u toch voor een nieuw toestel gaat kiezen.

U krijgt het juiste stookadvies met de Zwitserse methode en advies voor de juiste brandstof. Een stooktas met veel nuttige informatie laten wij bij u achter. 

Ruil uw kachel in voor een schonere haard

Per 1 juni is de inruil campagne van Beter Stoken gelanceerd. Het doel van deze actie is de consument, die nu gebruik maakt van oude toestellen, bewust te maken van het belang van goed onderhoud en goed stookgedrag met een veilige installatie. U krijgt tot € 500 inruilkorting! Vraag het aan de monteur. Bekijk de actie

Maak een afspraak voor een veiligheidscheck!

Tijdelijk voor slechts 45 euro!

Veiligheidscheck
Onze vakman

Matthijs Francke

Ik verzorg een zorgvuldig uitgevoerde veiligheidscheck. Als gecertificeerd vakman weet ik precies wat er nodig is om veilig te kunnen stoken. Kleine reparaties zal ik tegen materiaalkosten voor u uitvoeren. Mocht er meer nodig zijn dan zal ik dat aangeven en voor een vrijblijvende offerte uitbrengen.

Met deze service hopen wij u als consument laagdrempelig en betaalbaar van dienst te kunnen zijn met een goed en betrouwbaar advies over de veiligheid van uw toestel.

Vorige slide
Volgende slide
Unieke kans

Ruil je kachel in voor een schonere haard.
Tot € 500 inruilkorting!

Ga voor energiezuinig efficiënt en beter stoken.