Wanders

We zijn blij dat we je kunnen uitnodigen voor onze info dag met de leverancier Wanders. 

Wanders fires & stoves werd eind jaren 60 opgericht door Henk Wanders. Door overnames en vooruitstrevende ontwikkelingen groeide het bedrijf heel erg snel en is het inmiddels een gevestigde naam binnen de kachelbranche, met een complete productiefaciliteit waar tientallen medewerkers werkzaam zijn. 

Metaalfabriek Wanders is de producent van het merk Wanders fires & stoves en levert inmiddels aan dealers in een groot aantal Europese landen. Wanders verdiept zich in de belevingswereld van de consument. Met een team van creatieve designers ontwikkelen ze bijzondere en specifieke ontwerpen, welke ze geheel produceren op Nederlandse bodem, in eigen huis.

Ook heeft Henk Wanders een aanzienlijk deel van zijn energie gestoken in maatschappelijke en bedrijfseconomische ontwikkeling in de achterhoek. Hij stond bijvoorbeeld aan de wieg van Bedrijfstakschool Anton Tijdlink. Hier worden leerlingen met een combinatie van werken/ leren klaargestoomd voor een succesvolle carrière in de techniek. Bedrijven steunen dit enorm, immers zij hebben er baat bij dat personeel met de juiste kwaliteiten kunnen instromen.  

Een leven lang leren, was één van de motto’s van Henk Wanders. 

Wanders fires & stoves een oerhollandse kwaliteitsfabrikant waar veel over te vertellen valt. We laten je graag met deze leverancier kennismaken. 

Zie we je 13 mei van 13.00 / 17.00?  Je bent van harte welkom. 

Previous
Next