Randolf Niewiadomski

verkoopspecialist

Ik ben Randolf Niewiadomski en geboren in 1997. Na mijn eindstage bij De Zeeuwse Haardenspecialist ben ik hier blijven werken.

Mijn opleiding als Junior Account Manager heb ik gevolgd aan het Hoornbeeck College. Deze opleiding heeft alles te maken met het maken van klantcontact en het in- en verkopen van producten. Deze opgedane kennis komt goed van pas bij mijn werkzaamheden bij dit mooie bedrijf.

In mijn vrije tijd zet ik me graag in als brandweerman bij korps Veere. Hier maak ik vuurtje uit terwijl ik ze bij De Zeeuwse Haardenspecialist juist aanmaak.

Na mijn opleiding ben ik mezelf gaan ontwikkelen in het 3D tekenen en ontwerpen van haard/ kachel opstellingen, ook ben ik mezelf gaan specialiseren op het gebied van  Pelletkachels.

Omdat de Zeeuwse Haardenspecialist  een onderneming is waarin specialisten werken die al meer dan 25 jaar ervaring hebben in het vak, valt er veel te leren.

Zelf ben ik erg ondernemend en zet mij graag en volledig in om je een zo goed mogelijk advies te geven en je te helpen bij de juiste keuze van je haard.