Houtpellets bestellen?

Bij De Zeeuwse Haardenspecialist hebben we speciale houtpelletsvoor uw pelletkachel, en die heten Verba houtpellets. Ze zijn gemaakt van het afval van naaldbomen, zoals zaagsel en kleine houtstukjes. Er zit niets geks in, alleen maar natuurlijk spul, dus ze branden heel schoon en geven veel warmte. de houtpellets zijn verkrijgbaar per zak en per pallet (65 stuks).

Deze houtkorrels zijn super omdat ze goed zijn voor de natuur. Ze worden gemaakt van hout dat anders weggegooid zou worden. Dit betekent dat we minder vieze lucht maken en minder van die ouderwetse fossiele brandstoffen zoals olie en gas gebruiken. Plus, ze geven lekker veel warmte en je hebt bijna geen restjes over die je moet opruimen.

Wij bij De Zeeuwse Haardenspecialist zorgen ervoor dat deze houtkorrels van topkwaliteit zijn. Ze worden goed gecheckt zodat jij altijd dezelfde fijne warmte krijgt en ze mooi schoon branden. Je kunt ze bij ons kopen in zakken die makkelijk zijn om te bewaren en te gebruiken, of je nou een beetje nodig hebt of een heleboel.

Als je kiest voor Verba houtkorrels van De Zeeuwse Haardenspecialist, kies je voor warmte die fijn is voor je portemonnee, goed voor de planeet en lekker knus. Zo simpel is het!

mede mogelijk gemaakt door Zeeuwse houtpellets 

 
 
 
 
 
Pellets bestellen