Leverancier InaTherm

Stoken met een houtkachel of genieten van het gezellige vuur in de gashaard dragen enorm bij aan de sfeer in huis. Met de juiste stookwijze en brandstof en een EcoDesign kachel is  de belasting voor het milieu minimaal. Het doel van EcoDesign is namelijk het verbeteren van de luchtkwaliteit.

Als je weet dat de ouderwetse opengestookte haard een rendement heeft slechts 10 tot 20% en de moderne houkachel tussen de 80 en 90% is dit natuurlijk een enorme verbetering. Echter zijn er nog ongeveer 600.000 “open haarden” operationeel in Nederland, dus er is nog veel werk aan de winkel om deze te vervangen voor een verantwoord toestel.

 

 

Wij als De Zeeuwse Haarden Specialist zijn natuurlijk op de hoogte van deze regelgeving en verkopen alleen haarden en kachels die aan deze criteria voldoen. Ook zullen we er alles aan doen om het “bewuste”stoken onder de aandacht te brengen en onze klanten daarin te adviseren.

Het is ook nodig, want het blijkt dat, ondanks alle maatregelen,  17% van de Nederlanders nog steeds  last heeft van het stookgedrag van de buren. Een rookgasventilator kan  bijdragen aan een verbetering van de verbranding en vermindering van uitstoot en dus minder rookoverlast.

Om daar alles over te weten,  hebben wij Inatherm, de leverancier van deze ventilatoren, uitgenodigd om aan ons en u uit te leggen hoe deze ventilatoren  precies werken en wat de meerwaarde kan zijn. In de ochtend krijgen onze verkoopspecialisten en monteurs een goede uitleg, maar in de middag staat Inatherm voor u klaar.

Stel u vragen, laat u informeren wat een ventilator in uw situatie zou kunnen betekenen en/of bijdragen. Misschien wilt u wel inzage in de kosten? Wellicht is deze duurzame investering voor u het overwegen waard. Kortom een hele leerzame middag die u niet mag missen!

We verwelkomen u graag 22 april.
Voor Inatherm bent u welkom tussen 13.00 en 16.30 uur.

We hebben deze dag ook gewoon vrije inloop tussen 10.00 en 12.00 en tussen 12.30 en 17.00