Leverancier Dru komt naar de showroom

Vrijdag 18 maart 2022
Leverancier Dru komt naar de showroom

DRU werd opgericht in 1754 en is daarmee een van de oudste bedrijven van Nederland. Grote bekendheid kreeg het bedrijf door de productie van gietijzeren potten en pannen. Later werd overgeschakeld naar kachels en sinds de ontdekking van het aardgas in Slochteren is DRU zich gaan specialiseren in de ontwikkeling en productie van een breed assortiment aan gas verwarmingsapparaten. Inmiddels biedt DRU een toonaangevend assortiment van gasgestookte en hout gestookte haarden en kachels.

 

De naam DRU (Diepenbrock & Reigers-Ulft) staat al eeuwenlang garant voor top kwaliteit. DRU was dan ook een van de eerste Nederlandse bedrijven die het ISO 9000 kwaliteitscertificaat behaalde. Naast kwaliteit is de afgelopen decennia veel aandacht besteed aan vormgeving, bedienings- en installatiegemak. Vanuit deze achtergrond biedt DRU een uniek assortiment haarden en kachels aan.

 

DE KERNWAARDEN VAN DRU

De balans tussen mens en omgeving

Een duurzame bedrijfsvoering vraagt om een continue balans tussen mens en omgeving. Klanttevredenheid en efficiëntie gaan bij DRU dan ook hand in hand met milieuvriendelijkheid en veiligheid. De realisatie hiervan vraagt om toewijding. Niet alleen de toewijding om een A-label te realiseren voor ons gehele assortiment, maar ook de bevlogenheid in de relatie met onze mensen, klanten en leveranciers.

Aldus DRU.

 

 

Wij hebben wij deze leverancier uitgenodigd om u met deze bevlogenheid kennis te  laten maken.

Dru informeert u graag over de ontwikkelingen en staan voor u klaar om vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van eventuele keuzes.

Een leuke informatieve middag, georganiseerd door ons voor u. De koffie staat voor u klaar en we kijken uit naar uw komst.

We hebben deze middag vrije inloop tussen 13.00 en 17.00 

Previous
Next